Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders maar ook studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars een podium waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat. Ben je ín voor een dagje waar al jouw ‘groen’ zintuigen geprikkeld worden? Kom dan naar Gardenista van 25 tot en met 29 mei 2022.

Met een stand over EM en Bokashi!
Tijdens Gardenista vind je op de stand van De Duurzame Tuin een assortiment producten met Effectieve micro-organismen.
DeDuurzameTuin.nl levert duurzame producten voor de tuin, mens en dier. De webwinkel startte met bodemleven in de vorm van Effectieve Micro-organismen voor de tuin. Het maken van Bokashi en het fermenteren van keukenresten. Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar voedingssupplementen voor mensen en dier (o.a. paard), pré- en probiotica. En reinigingsproducten met behulp van bacteriën voor in het huishouden. Alles 100% natuurlijk.

Op Gardenista volg je workshops en lezingen van enthousiaste groenprofessionals als Lodewijk Hoekstra, Harry Pierik, Sjaak Willemstein over EM en Bokashi en Monique Bruins Slot van de Tuinen Mien Ruys, zij delen hun inspiratie en kunde. Bekende en jonge talentvolle bloemarrangeurs en anderen verzorgen demonstraties en moestuinierders laten je proeven van eetbare bloemen. En bij de exposanten en kwekers koop je de mooiste planten en decoratie voor in je tuin.
Verder:


Waar?
Park Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem