Op 2 en 3 juli 2022 vindt de 4e editie van ROTZOOI Fermentatiefestival plaats. Dit jaar een tweedaagse, internationale editie.

Op zaterdag 2 juli wordt een interessante dag waar je kunt ervaren, beleven en in gesprek bent met ‘fellow-fermentors’ en we sluiten de dag af met een groots fermentatie-diner.
Sandor Katz (fermentation revivalist), Diego Prado (research chef) Christian Weij (Verrot lekker, Verrot gezond, eigenaar SmaakPark), Marika Groen (Malica Ferments) en Iñaki Martínez de Albéniz (fermennation) zullen presentaties geven.

Op zondag 3 juli vindt het traditionele festival plaats, met een diversiteit aan kramen, workshops, de starter-ruilkraam en alles wat je gewend bent van ROTZOOI. Simone Vos van Agriton vertelt je in een lezing alles over EM en Bokashi. Van afval naar grondstof! Geef je op via ROTZOOI.

Waar?
Op het SmaakPark, op 7 minuten lopen van intercity station Ede – Wageningen.
Kom je liever met de auto? Het beste navigeer je via google-maps, het SmaakPark is daarop als locatie gepind.
Het adres: Verbindelaarsweg 51A, 6711 VD Ede