EM-Keramiek producten

EM® Keramiek Grijze pijpjes

De EM®Keramiek Grijze pijpjes activeert water door de moleculaire clusters klein te maken. Het onderdrukt oxidatie. EM®Keramiek zendt infrarode golven uit. Deze golflengte past zeer goed bij het menselijk en dierlijk weefsel. Verzacht de smaak van het water.

EM® Keramiek Roze pijpjes

De ongeglazuurde roze pijpjes worden gebakken bij lage temperatuur. Ze zijn poreus en kunnen opgeloste stoffen zoals chloor adsorberen. De roze pijpjes zijn geschikt voor water voor de veeteelt, vijvers, aquaria en afvalwaterzuivering en geven huisvesting voor nuttige microben.

EM® Keramiek voor drinkwater

EM®Keramiek voor water verbetert de smaak van uw kraanwater! Geniet van kraanwater zonder de geur van chloor. Plaats een EM®Keramiek voor Water in kan met water, pot of waterkoker. U kunt het rechtstreeks drinken of het water koken om thee of koffie te zetten. Spoel het keramiek schoon met water (richtlijn is één keer per maand) Dit product kan herhaaldelijk gebruikt worden na reiniging.

EM® Keramiek voor koken

EM®Keramiek voor koken verbetert de smaak van uw eten. Gebruik het in kookwater, frituurolie, soepen, sauzen, enz. De slanke en ergonomische vorm maakt het snel en gemakkelijk te gebruiken.

EM® Keramiek voor bad

EM®Keramiek voor bad geeft het water energie! Helpt de warmte efficiënt over te dragen door middel van infrarood golflengtes. Deze vorm maakt het water zachter. Plak de badpop onder de waterlijn en wanneer mogelijk onder de kraan zodat het water er langs kan stromen tijdens het vullen van het bad. Voorkomt dat vuil zich vastzet op de badkuip, zodat u gemakkelijk kunt schoonmaken.

EM® Keramiek Cilinder 35mm

Pipe 35 is een tweedelige set van bamboe-vormige keramiek gemaakt van klei versmolten met EM X GOLD en EM. Reduceert de clusters van watermoleculen. Onderdrukt oxidatie en heeft een infrarood effect. Het werkt goed voor vele doeleinden, onder meer: - Voor drinkwater, vazen, aquaria en bad - Bewaren van (fituur)olie - Voor het maken van tempura en gefrituurd voedsel - Voor het onderdrukken van vieze geurtjes en het voorkomen van vlekken in het toilet

EM® Keramiek ring voor algemeen gebruik

Deze EM® Keramiek ring verbetert de structuur en kwaliteit van het water en verlengt de houdbaarheid van voeding. Het reduceert de oppervlaktespanning en verhoogt de energie van het water. Gebruik het voor bijvoorbeeld drinkwater, waterkan, waterkoker, drinkbakje van huisdieren en in bad.

EM® Keramiek Space Mate mini

De EM® Keramiek Space Mate Mini is te gebruiken om stoorvelden, zoals elektromagnetische vervuiling, te neutraliseren. Het handige formaat (42×42 mm) maakt ze bijzonder geschikt als ketting of sleutelhanger.

EM®Keramiek Smogstickers

Deze EM® Smogstickers voor de mobiel zijn ontworpen om de schadelijke golven te compenseren die worden afgegeven door elektronische apparaten zoals televisies, computers, mobiele telefoons en magnetrons. U kunt deze EM® Smogstickers op al uw elektrische apparaten plakken: computer, laptop, PC, televisie, mobiele telefoon, modem, enz. Eén sticker per apparaat is voldoende. Door een sticker op een apparaat te plakken, resoneert het hele apparaat met de herstellende/harmoniserende werking van de EM® sticker, waardoor de elektrosmog en -straling van het apparaat afneemt. Deze zijn zeer nuttig als vervanging voor keramiek, omdat ze dun en licht zijn en op veel dingen bevestigd kunnen worden.

EM Keramiek armband

Deze sierlijke armbanden zijn gemaakt met EM Keramiek. Zij zenden Far-Infrared (Ver Infrarode) golven uit die helpen een gezonde bloedsomloop te bevorderen, bloedklonters te verwijderen en herstel te bevorderen, zodat uw lichaam en geest gezond en gelukkig blijven.

EM® Keramiekpoeder voor de bodem (Super Cera Agriculture C)

EM® Keramiekpoeder voor bodem wordt gemaakt van hoogwaardige klei uit Japan, die samen met EM® Effectieve Micro-organismen en EM-X Gold in een complex proces rijpt. Na het bakken ontstaat een unieke keramiek waarin alle fijne energetische resonanties en EM-informatie worden opgeslagen en weer worden vrijgegeven in andere materialen. In contact met water vermindert dit keramiekpoeder de oppervlaktespanning. Door de antioxiderende werking wordt de vorming van rot geremd en worden effectieve micro-organismen ondersteund in hun werk om een natuurlijk evenwicht in het water te bevorderen.

EM® Keramiekpoeder voor beton (Super Cera C Sosei)

EM® Keramiekpoeder voor beton kan worden gebruikt als bouwmateriaal en vermindert het risico betonrot en sick-buildingsyndroom. Toepasbaar in beton, mortel, kleefstoffen en verf. Met de juiste dosering vermindert het formaldehyde in beton en mortel, waardoor het effect van giftige stoffen in bouwmaterialen effectief wordt verminderd en de gezondheidstoestand van het gebouw wordt verbeterd.

EM® Keramiekpoeder (verf)

EM®Keramiekpoeder voor verf elimineert verfgeuren en helpt de erosie van de gebruikte materialen te beperken. Het voorkomt het vrijkomen van onaangename geuren of moleculen zoals formaldehyden. De lichtere kleur van het poeder en zijn finesse maken het mogelijk om de oorspronkelijke kleur van de verf niet te veranderen. Het drogen van het materiaal wordt ook versneld.

PTH Waterverbeteraar

De PTH Waterverbeteraar is, zoals de naam suggereert, een “water verbeteraar”, en niet een waterontharder of een filter. Met de PTH waterverbeteraar worden alle essentiële mineralen en sporenelementen in het water niet weg gefilterd zoals bij de meeste waterontharders. De PTH waterverbeteraar bestaat uit twee delen: een cilinder gemaakt van roestvrij en een kern van een legering van edele en semi-edele metalen.