Voeding

Proferm is een ideale aanvulling op het dagelijkse voeder van eenmagigen (herbivoren). Het ontstaat door de gecontroleerde fermentatie van speltzemelen door Effectieve Micro-organismen.
De combinatie van pre- en probiotica in levende vorm zorgt ervoor dat er heel wat interessante stofwisselingsproducten in Proferm aanwezig zijn; antioxidanten, organische zuren en andere bio- actieve stoffen. Deze zorgen ervoor dat er naast een verhoogde voederopname en –verteerbaarheid ook een verhoogde smakelijkheid van het voeder optreedt. De algemene conditie en weerbaarheid van het dier nemen toe alsook wordt de darmflora versterkt.
Dosering: 50 gram per paard per dag

Syn-Vital is een gefermenteerd voederadditief op basis van Effectieve Micro-organismen gefermenteerde tarwezemelen. In tegenstelling tot gedroogde probiotica bevat Syn-vital nog levende micro-organismen en hun stofwisselingsproducten; antioxidanten en andere bioactieve stoffen. Het zijn deze stoffen die een positieve bijdrage leveren tot de opname en verteringsprocessen en daardoor als gezondheid bevorderend worden gezien.
Dosering: 15 – 25 gram per kleinvee (schaap of geit) per dag

Eigenschappen van Proferm en Syn-Vital:
– Helpt de darmflora te herstellen na diarree
– Verhoogt de smakelijkheid, voederopname en vertering
– Verbetert de algemene conditie en afweer
– Kan standaard gemengd worden in diervoeders

EM®-Keramiekpijpjes
Stilstaand water gaat snel onaangenaam ruiken. Dit is ook het geval bij het drinkwater van dieren. Het gebruik van de EM Keramiekpijpjes helpt het water langer dynamisch te houden, waardoor het langer vers en lekker blijft.

Himalaya Liksteen
Himalayazout is de ideale, pure zoutbron voor uw dier. Het bevat in haar natuurlijke vorm een veelvoud aan mineralen en sporenelementen. Deze kunnen zeer goed worden opgenomen en helpen het lichaam te ontgiften. Tegelijkertijd worden de reserves aan mineralen en sporenelementen aangevuld.