Home & Garden: producten

Onze producten zijn gericht op het herstellen van een natuurlijk evenwicht. Met EM® creëer je een gezonde en veilige leefomgeving voor bodem, plant, dier en mens. Lees meer!

BOKASHI

2. Collect food waste in Bokashi Organko Essential

Maak van je etensresten een hoogwaardige voeding voor je tuin. Met de Bokashi emmer fermenteer je etensresten tot een smakelijk hapje voor het bodemleven. Bijna alle etensresten zijn geschikt, als het maar vers is!

TUIN

Vitale gewassen en planten groeien alleen op een vitale bodem. Met onze aanpak creëer je deze vitale bodem. Een bodem met een goede structuur die gevuld is met voedingsstoffen, een rijk en actief bodemleven heeft en waar ziekten minder kans krijgen.

DIEREN

Een goede gezondheid van dieren begint bij een gezonde leefomgeving. Ook voor de voeding en verzorging van dieren heeft Agriton speciale producten. 

SCHOONMAKEN

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Wipe & Clean biedt weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving.

EM WELLNESS

Ondersteun je darmflora en lichaam met onze gezonde gefermenteerde dranken. Bouw meer weerstand op en ondersteun het zelf genezend vermogen van je lichaam.

EM KERAMIEK

Ontdek de vele toepassingen van EM® Keramiek! Verbeter de kwaliteit van je (drink)water of gebruik keramiekpoeder om beton, verf of de bodem te verbeteren.

EM

EM® bevat Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM® is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. Prof. Higa uit Japan heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan onderzoek naar micro-organismen en heeft uiteindelijk een mengsel gevormd die hij de Effectieve Micro-organismen genoemd. Producten met EM® van Prof. Higa zijn te herkennen aan het logo met de zeven cirkels.

BOEKEN

Agriton Home & Garden biedt verschillende boeken voor het verbreden van uw kennis.