Home & Garden: producten

Het doel van het EM® Agriton Home & Garden systeem is om leefklimaat en bodemvruchtbaarheid te verbeteren, door middel van de kringloopaanpak ‘bodem-plant-dier-mest’. Hieronder vindt u onze producten, welke aansluiten bij deze filosofie.

Bokashi

Tuin

Bokashi is het Japanse woord voor “goed gefermenteerd organisch materiaal”. Etensresten zoals schillen, stronkjes en kliekjes, maar ook tuinresten, en mest met stro zijn organische materialen die gefermenteerd kunnen worden. Alles kan, als het maar vers is.

Vitale gewassen en planten groeien alleen op een vitale bodem. Met onze aanpak creëer je deze vitale bodem. Een bodem met een goede structuur die gevuld is met voedingsstoffen, een rijk en actief bodemleven heeft en waar ziekten minder kans krijgen.

Dieren

Huis

Agriton Home & Garden biedt verschillende producten voor de voeding en verzorging van jouw huis- en hobbydieren. Naast de gezondheid van de dieren is het ook belangrijk hen een gezonde leefomgeving te bieden.

Je kunt Wipe & Clean dagelijks gebruiken om schoon te maken. Vooral voorwerpen met een glad oppervlak zijn geschikt om met Wipe & Clean te reinigen. De effectieve micro-organismen (EM®) vinden hun weg langs de dagelijkse huishoudelijke taken. Van badkamer tot kinderkamer, van vaatwas tot wasmachine.

EM Wellness

EM-Keramiek

Agriton Home & Garden biedt verschillende producten voor uw persoonlijke verzorging, het opbouwen van meer weerstand en verbeteren van de waterkwaliteit.

EM-X Keramiek is een product dat eenvoudig kan worden ingezet voor een uitgebreid scala van toepassingen en processen. Het is een materiaal waarmee onder andere de kwaliteit van water kan worden verbeterd. 

EM

Boeken

EM® bevat Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM® is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. Prof. Higa uit Japan heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan onderzoek naar micro-organismen en heeft uiteindelijk een mengsel gevormd die hij de Effectieve Micro-organismen genoemd. Producten met EM® van Prof. Higa zijn te herkennen aan het logo met de zeven cirkels.

Agriton Home & Garden biedt verschillende boeken voor het verbreden van uw kennis.