Dieren

Agriton Home & Garden biedt verschillende producten voor de voeding en verzorging van jouw huis- en hobbydieren. Naast de gezondheid van de dieren is het ook belangrijk hen een gezonde leefomgeving te bieden.

Aquarium

Ter bevordering van het natuurlijk evenwicht van het water en de vitaliteit van de vissen, is het aan te raden één keer per jaar EM-1 in het aquarium aan te brengen. Soms is het noodzakelijk het aquarium daarna van extra zuurstof te voorzien. Het gebruik van EM®-keramiek in het filtersysteem of los op de bodem verbetert de waterkwaliteit. TIP : Als je het filtersysteem reinigt, spoel dan ook de keramiekpijpjes af met vers water.

Advies: 1 liter EM-1 in 1000 liter water In het filtersysteem: 1 kg keramiek / 1000 liter water.

Knaagdieren

Schoonmaken
Het gebruik van Wipe & Clean bij het schoonmaken van de verblijven kan bijdragen tot een reductie van de geur.
Dosering: 100 ml Wipe & Clean op 10 liter water

Voeding
Syn-Vital is een gefermenteerd voederadditief op basis van Effectieve Micro-organismen gefermenteerde tarwezemelen. In tegenstelling tot gedroogde probiotica bevat Syn-vital nog levende micro-organismen en hun stofwisselingsproducten; antioxidanten en andere bioactieve stoffen. Het zijn deze stoffen die een positieve bijdrage leveren tot de opname en verteringsprocessen en daardoor als gezondheid bevorderend worden gezien.
Dosering: 5 tot 10 gram Syn-vital vermengen in de voederportie

Waterbehandeling
Stilstaand water gaat snel onaangenaam ruiken. Dit is ook het geval bij de drinkbakjes van onze huisdieren. Het gebruik van de EM®-Keramiek pijpjes helpt het water langer dynamisch te houden, waardoor het langer vers en lekker blijft.