Emelten en engerlingen natuurlijk bestrijden

Heeft u last van kale plekken en verzwakking van uw gazon? Wellicht zijn emelten en engerlingen de boosdoeners!
Emelten zijn larven van langpootmuggen en engerlingen de larven van kevers. Beide kunnen schadelijk zijn voor uw grasmat doordat ze zich voeden met de wortels, wat leidt tot verminderde vitaliteit en lelijke bruine plekken in uw gazon.

Met Nema-Carp en Nema-Phora kunt u op een natuurlijke manier de emelten en engerlingen aanpakken. Deze producten bestaan uit nematoden; kleine, onschadelijke organismen die van nature in de bodem voorkomen. Zij fungeren als natuurlijke vijanden van emelten en engerlingen. Deze minuscule roofdieren dringen de bodem binnen en zoeken actief naar hun prooi. Eenmaal in contact met een emelt of engerling, dringen de nematoden binnen en scheiden bacteriën af die deze schadelijke larven doden, zonder schade aan andere organismen of het milieu aan te richten.

Door Nema-Carp en Nema-Phora te gebruiken kiest u voor een milieuvriendelijke, duurzame oplossing die de gezondheid van uw gazon herstelt. Geef uw grasmat de bescherming die het verdient en herstel snel een groen en gezond gazon met behulp van deze natuurlijke bondgenoten.