Gezonde dranken met EM

EM® Drink

Ons lichaam bestaat uit talloze bacteriën, daarom is het van belang om ervoor te zorgen dat de goede bacteriën in de meerderheid is. Om dit voor elkaar te krijgen gebruiken wij EM® Drink, EM® Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!
EM® Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologische Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het lichaam. EM® Drink bevat de originele effectieve micro-organismen; een krachtig mengsel ontwikkeld door prof. Higa uit Japan.  klik hier voor meer informatie over EM® Drink.

EM-X Gold

EM-X Gold is een bijzondere (vloeibare) antioxidant die cellen beschermt, een gezonde celdeling ondersteunt en het immuunsysteem stimuleert. Het is een bijzonder product op basis van suikerrietmelasse en gistextracten dat door micro-organismen is gefermenteerd in een mengsel van water, koraal kalk en nigari. De fermentatie heeft plaatsgevonden middels een uniek proces dat is ontwikkeld door professor Higa, grondlegger van de EM®-technologie. Klik hier voor meer informatie over EM-X Gold