Honden, katten & knaagdieren


EM®-Keramiek voor halsbanden
Bij honden die een halsband met EM®-Keramiek enige tijd dragen worden aanzienlijk minder teken op de vacht waargenomen. Honden worden als het ware beschermd door de gunstige trilling van EM®-Keramiek. Er zijn diverse webwinkels die deze halsbanden aanbieden of je kunt zelf een halsband maken.

Kattenbak
Het gebruik van Edasil kleimineralen in de kattenbak biedt tal van voordelen. De kleimineralen hebben een hoog vocht absorberend vermogen en binden ammoniak. Bij het verschonen van de kattenbak kan de inhoud in de plantenborder worden ingewerkt waar het gebruikt kan worden om de bodemkwaliteit te verbeteren, een win-win situatie dus!

Schoonmaken
Gebruik Wipe&Clean voor het reinigen van de kattenbak, hondenkennel of trimsalon. Vet en vuile worden effectief verwijderd en geuren worden geneutraliseerd. Spray ook regelmatig Wipe&Clean over de hondenmand!
Dosering: 100 ml Wipe&Clean op 10 liter water

Waterbehandeling
Stilstaand water gaat snel onaangenaam ruiken. Dit is ook het geval bij de drinkbakjes van onze huisdieren. Het gebruik van de EM®-Keramiek pijpjes helpt het water langer dynamisch te houden waardoor het langer vers en lekker blijft.

Voeding
Syn-Vital is een gefermenteerd voederadditief op basis van Effectieve Micro-organismen gefermenteerde tarwezemelen. Proferm is basis van spelt. In tegenstelling tot gedroogde probiotica bevat Syn-vital nog levende micro-organismen en hun stofwisselingsproducten; antioxidanten en andere bioactieve stoffen. Het zijn deze stoffen die een positieve bijdrage leveren tot de opname en verteringsprocessen en daardoor als gezondheid bevorderend worden gezien.
Dosering: 5-10 gram per dag per dier.