Huis producten

Wipe & Clean

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Met Wipe & Clean, de 100% natuurlijke allesreiniger, laat je Effectieve Micro-organismen achter. Ze bieden weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving.

Wipe & Clean Flairosol

Voor al het schoonmaakwerk met de natuurlijke allesreiniger Wipe & Clean is nu ook de handige Flairosol (300 ml) te gebruiken. Deze fles werkt zonder drijfgas en heeft een gelijkmatige spray. De nevel houdt een paar seconden aan na het loslaten van de spuithendel. De fijne nevel werkt prettig en het is ideaal dat de fles ook ondersteboven blijft werken! Zo kun je bijvoorbeeld goed onder de toiletrand reinigen of op andere moeilijk te bereiken plekken effectief reinigen.

Wipe & Clean Luchtverfrisser

Wipe & Clean luchtverfrisser is een 100% natuurlijke luchtverfrisser op basis van Effectieve Micro-organismen. In en rondom ons huis leven miljarden bacteriën. Sommigen hiervan zorgen voor nare geurtjes. De effectieve micro organismen verteren en neutraliseren deze onaangename geurtjes. Hierdoor ontstaat een fris en zuiver klimaat. Zorg voor een schone lucht in de badkamer & toilet, huiskamer, slaapkamer etc. Of spuit een klein beetje Wipe & Clean in de (sport)schoenen, sporttas en dergelijke tegen nare zweetgeurtjes.

EM®Zeep

EM®Zeep 'beschermt het lichaam en houdt ons water schoon'. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM®Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen. EM®Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinage techniek. Het is verzeept met caustische soda waarna in het koelproces EM® is toegevoegd.

EM® Zeezout Gold

EM® Zeezout Gold wordt gewonnen op een diepte van 612 meter en dit enkel bij volle maan. Het komt van puur, voedingsrijk diep zeewater van Okinawa, nabij het Kume-eiland, Japan. Het zout ondergaat vervolgens een uniek fermentatieproces met EM-X Gold en wordt daarna zongedroogd. Tijdens het productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van stomen en natuurlijk drogen door de zon. Alle sporenelementen zijn in een evenwichtige verhouding aanwezig. EM® Zeezout Gold is rijk aan mineralen en sporenelementen zoals kalium en calcium.