Huis producten

Wipe & Clean 2 liter

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Met Wipe & Clean, de 100% natuurlijke allesreiniger, laat je Effectieve Micro-organismen achter. Ze bieden weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving. Met de 2 liter bag-in-box kun je een tijdje vooruit met poetsen. Verdunnen met water.

Wipe & Clean 1 liter

Wipe & Clean is een 100% natuurlijke allesreiniger die speciaal is ontworpen om het schoonmaken van je huis of werkplek gemakkelijker en effectiever te maken. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken op tapijten, het reinigen van ramen, keuken, badkamer of toilet, Wipe & Clean is de ideale oplossing voor al je schoonmaaklussen. Met Wipe & Clean, de 100% natuurlijke allesreiniger, laat je Effectieve Micro-organismen achter. Ze bieden weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving. De handige hervulbare spuitfles is klaar voor gebruik.

Flairosol

Voor al het schoonmaakwerk met de natuurlijke allesreiniger Wipe & Clean is nu ook de handige Flairosol (300 ml) te gebruiken. Deze fles werkt zonder drijfgas en heeft een gelijkmatige spray. De nevel houdt een paar seconden aan na het loslaten van de spuithendel. De fijne nevel werkt prettig en het is ideaal dat de fles ook ondersteboven blijft werken! Zo kun je bijvoorbeeld goed onder de toiletrand reinigen of op andere moeilijk te bereiken plekken effectief reinigen.

Wipe & Clean Luchtverfrisser

Wipe & Clean luchtverfrisser is een 100% natuurlijke luchtverfrisser op basis van Effectieve Micro-organismen. In en rondom ons huis leven miljarden bacteriën. Sommigen hiervan zorgen voor nare geurtjes. De effectieve micro organismen verteren en neutraliseren deze onaangename geurtjes. Hierdoor ontstaat een fris en zuiver klimaat. Zorg voor een schone lucht in de badkamer & toilet, huiskamer, slaapkamer etc. Of spuit een klein beetje Wipe & Clean in de (sport)schoenen, sporttas en dergelijke tegen nare zweetgeurtjes.

EM®Zeep

EM®Zeep 'beschermt het lichaam en houdt ons water schoon'. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM®Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen. EM®Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinage techniek. Het is verzeept met caustische soda waarna in het koelproces EM® is toegevoegd.