Nieuwsbrief

Wilt u graag lezen over de mogelijkheden om uw kringloop bodem-plant-dier-mest te optimaliseren? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief die maximaal vier keer per jaar verschijnt.

Home & Garden Brochures
Algemene Brochure van Home & Garden | EM® Natuurlijk Actief voor Huis & tuin.
Flyer over Wipe & Clean. 100% natuurlijke allesreiniger.
Flyer over de Bokashi-keukenemmer met handleiding.
Brochure EM X Gold; gefermenteerde drank.
Flyer EM® Drink.
Paardenkrant met informatie en interviews.
Poster | De prachtige werking van EM®.
Brochure EM® Keramiek | The Allure of EM® Ceramics brochure.
Brochure bij de Tuinbox. De bodem is de basis voor uw gezonde groenten, fruit, planten en gazon. Om de bodem optimaal te laten functioneren, moet deze chemisch, fysisch en (micro)biologisch op elkaar zijn afgestemd.
Agriton Brochures
Equibiome is een gamma toepassingen voor de paardenhouderij waarbij de kringloopgedachte bodem-plant-dier-mest centraal staat. Equibiome is afgeleid van de term Microbiome. Dat is de interactie tussen micro-organismen op, rond en in levende organismen. De Effectieve Micro-organismen (EM®) spelen bij deze interactie een belangrijke rol.
Terrabiome is een gamma toepassingen voor de groensector waarbij de kringloopgedachte bodem-plant-organisch marteriaal centraal staat. Het is een afgeleide van Terra wat staat voor aarde en de term Microbiome. Dat is de interactie tussen micro-organismen op, rond en in levende organismen. De Effectieve Micro-organismen (EM®) spelen bij deze interactie een belangrijke rol.
EM Agriton BV op YouTube
Ga naar ons YouTube kanaal!
Jubileummagazine 2016
Agriton, gevestigd in Noordwolde was 7 augustus 2016 officieel 25 jaar leverancier en producent van natuurlijke producten voor onder meer de agrarische sector. In het Jubileummagazine leest u er alles over!