Bokashi producten

Bokashi emmer Essential

Nieuw in ons assortiment is de Bokashi Essential set. Verkrijgbaar in lichtgrijs en zwart. Met de Bokashi Essential fermenteer je je eigen keukenresten in huis. Verzamel de keukenresten in de luchtdichte emmer en bestrooi de laagjes afval met Bokashi Starter. De Effectieve Micro-organismen aanwezig in de Bokashi Starter zorgen ervoor dat de aanwezige verse keukenresten fermenteren ipv rotten. In ruil krijg je goede voeding voor het bodemleven.

Bokashi emmer Design

De Bokashi emmer Design is met haar prachtige ontwerp een aanwinst in iedere keuken. Het fermenteren van je eigen etensresten wordt nog leuker! Met de speciale aanstamper druk je niet alleen de resten aan; het drukt ook de lucht uit de emmer en blijft de etensresten luchtdicht afsluiten. Het vullen van de emmer en het verwerken van je etensresten blijft natuurlijk hetzelfde.

Daily bewaarbakje

De Daily is een handig bakje om gedurende de dag etensresten in te verzamelen. Ideaal om een voorraadje aan te leggen om later op de dag in de Bokashi-emmer te verwerken. Duurzaam verwerken van je etensresten is nog nooit zo makkelijk geweest! De Daily is erg makkelijk in gebruik. Met een stevige grip en handige deksel is het met één hand te legen. Gemaakt van 100% gerecycled plastic en geschikt voor de vaatwasser.

Bokashi Starter

Bokashi Starter zijn tarwezemelen waarop Effectieve Micro-organismen zijn geactiveerd. Het is een gefermenteerd product en ruikt zoetzurig. Bokashi Starter zorgt er voor dat uw organische keukenresten in de Bokashi-keukenemmer worden gefermenteerd en zo worden omgezet tot een natuurlijke bodemvoeding. Je kan het zien als een soort aanjager van het fermentatieproces.

Bokashi-container 120 L

De Bokashi-container is geschikt om grotere hoeveelheden etensresten of tuinresten te fermenteren. Ook ideaal voor restaurants, zorginstellingen, woongroepen etc.! Houtige stengels fermenteren beter als ze zijn fijngemaakt met bijvoorbeeld een schredder. De Effectieve Micro-organismen aanwezig in de Bokashi Starter zorgen ervoor dat de aanwezige verse keukenresten fermenteren ipv rotten. Rotting en stank krijgen in dit fermentatieproces geen schijn van kans. In ruil krijg je goede voeding voor het bodemleven.

Bokashi Strooisel

Bokashi Strooisel is een gemakkelijk toepasbare kant-en-klare Bokashi voor op de bodem. Het strooisel wordt gevormd door de fermentatie van o.a. appelpulp door Effectieve Micro-organismen. Bokashi Strooisel bevat voorverteerd voedsel voor het bodemleven.